Lasagne

lasagne

 

Zoals je misschien gezien hebt op mijn menuplanning vorige week, aten we weer eens lasagne. Wat is dat toch héérlijk. We gebruiken al een aantal jaar een recept van Jamie Oliver uit Jamie’s KookrevolutieEen absolute aanrader! Allemaal heerlijke gerechten die in ca. 20 minuten from scratch gemaakt worden. Die tijdsindicatie moet je hier en daar met een korreltje zout nemen. Met het klaarmaken van de lasagnesaus ben je ongeveer een half uur bezig (groenten snijden, etc.), daarna moet de saus een uurtje pruttelen, dan moet de lasagne “gestapeld” worden in je ovenschaal en vervolgens nog een uur in de oven. Je doet er dus goed aan om halverwege de middag te beginnen :-). Het echte werk valt echter mee en de smaak is zó goed dat we het er graag voor over hebben.

Als ik de hoeveelheden in dit recept aanhoud hebben we 3 porties saus. Ik gebruik er 1 en vries de andere 2 in. Dat scheelt natuurlijk heel veel werk de volgende keer dus als je de bereidingstijd deelt door 3 keer eten valt het weer reuze mee.

Vorige week vergat ik helaas helaas de resterende saus op tijd in te vriezen. Met dat warme weer was de saus in no time bedorven. Zó jammer!

recept lasagne

Hoe deel jij dit bericht met je vrienden?Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Dit bericht is geplaatst in de categorie Recepten met de tags .

3 comments

Geef een reactie