Dit ben ik op de eerste dag van school

 

weer naar school vragenlijst elkedagnieuw

De eerste schooldag komt er weer aan! Heerlijke weken liggen achter ons. We gaan weer met frisse moed beginnen. Zarah gaat naar groep 3 en Sophia gaat voor het eerst naar school. Wat worden ze snel groot! Ik maakte dit leuke vragenlijstje en laat hen dit voorafgaand aan elke eerste schooldag (met hulp) invullen. Zo zie van je van groep 1 t/m 8 hun ontwikkeling in handschrift, voorkeuren en plannen voor het schooljaar. Zo leuk!

vragenlijstje eerste schooldag elkedagnieuw

 

Je kunt dit lijstje hier downloaden. Ik zou het super leuk vinden als je het ingevuld op facebook plaatst en Elke Dag Nieuw tagt of het bericht deelt. Geen facebook? Ik waardeer het als je een fotootje mailt!

 

 

Hoe deel jij dit bericht met je vrienden?Email this to someonePin on Pinterest3Share on Facebook0Tweet about this on Twitter

Geef een reactie