Het geheim van een perfect schone toiletpot

Je hebt natuurlijk altijd al foto’s van mijn toiletpot willen zien en ook altijd al willen horen hoe ik mijn wc schoonmaak. Dat begrijp ik. Nou, hier komt ‘ie. Ik heb een belangrijke ontdekking gedaan waarmee ik een van de ergste huishoudergernissen heb opgelost: aanslag in de toiletpot. Je wil vast dolgraag weten wat mijn geheim is, dus dat wil ik je niet onthouden.

Het geheim van een perfect schone toiletpot - Elkedagnieuw.nl

Het is dit…. (tromgeroffel en trompetgeschal):

azijn en soda elkedagnieuw

 

Baking soda is een zout dat vooral in Amerikaanse recepten vaak gebruikt wordt in plaats van bakpoeder. Je kunt het voor heel veel huishoudelijke klusjes gebruiken (daarover later meer) en ook voor je huid en haar. Bovendien werkt het tegen maagpijn. ’n Wondermiddeltje dus. Zeker voor mijn toiletpot!

Strooi kwistig baking soda door je toiletpot. Spoel er royaal schoonmaakazijn overheen. Houd je vast: het gaat heel scheikundig borrelen! Laat dat een minuut of 10 met rust. Even met de toiletborstel erdoor, doortrekken, en voilá! De meest blinkende toiletpot uit de geschiedenis!

Baking soda koop je bij Jumbo (bij de bakproducten) of bij een toko of Turkse supermarkt.

En dan… was dit mijn eerste schoonmaakpost. Ik word nooit zo heel (lang) blij van schoonmaken. Misschien was het dus ook mijn laatste.

 

Hoe deel jij dit bericht met je vrienden?Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Geef een reactie